Sinterklaas 2011

Para Español

Op zaterdag 3 december 2011  verwachten wij weer het bezoek van de Goede Sint en zijn trouwe  Zwarte Pieten bij de residentie in  Guachipelin

Aanvang: 9.30

Gelieve de pakjes (duidelijk voorzien van voor-en achternaam) voor de kinderen van maandag 28 november tot /met donderdag 1 december   in te leveren aan de balie van de Ambassade, vergezeld van een gesloten envelop (met naam)  met daarin een korte tekst (maximaal 5 regels) en gepast inschrijfgeld.

De inleveringstijden zijn van 09.00 tot 12.00 uur elke dag.  Op vrijdag is de ambassade gesloten.

Gelieve ook meteen een eventuele tekening in te leveren.

Wij verzoeken u indien mogelijk de kosten van het kado te limiteren tot max. Crc 9.000 en de afmetingen tot max.   60 x 40 x 20 cm.

Inschrijfgeld is Crc 4.000 per kind voor leden en Crc 8.000 per kind voor nietleden, waarvoor zij  een nederlandse  chocoladeletter  en een grote speculaaspop krijgen.

Voor uw leidraad, de organisatie is hetzelfde als vorig jaar. Alle kinderen zullen per gezin bij Sinterklaas geroepen worden en kunnen dan met hem praten en eventueel  een liedje zingen.

Voor de kleinen bestaat er de gelegenheid tot het verven van kleurplaten. Gelieve daarmee rekening te houden wat kleding betreft.

 Ze krijgen dan meteen hun speculaaspop en chocoladeletter,  maar de cadeautjes zullen pas na het vertrek van de Sint uitgedeeld worden.

Wij vragen u ook weer te denken aan de minder fortuinlijke kinderen, en naast uw eigen pakje(s)  een of meer kadootjes voor hen  in te leveren. Zet op het pakje voor wie het bestemd is: jongen of meisje en de leeftijd. Wij zullen deze cadeautjes dan geven aan Costaricaanse kindjes die het minder getroffen hebben. Dit jaar zullen we spullen inzamelen voor het opvanghuis van de PANI in Cartago.

Wij willen u vragen om (het liefst wat meer duurzaam en zonder batterijen) cadeaus te geven waar ze langere tijd plezier van hebben. Daarnaast is tweedehands speelgoed en andere kinderspullen die u niet meer gebruikt ook meer dan welkom.  Zie ook de bijlage.
U kunt de spullen op de dag van Sinterklaas  inleveren bij de residentie. Ook als u niet deelneemt aan het Sinterklaasfeest kunt u wat  geven voor de Costaricaanse kinderen. U kunt dat dan inleveren bij een van de bestuursleden

Iedereen wordt verzocht zich vóór 28  november 2011  op te geven bij Cor Teunissen  2244 18 70 of  teuniscm@clubholandescr.com   met de namen en leeftijden van de kinderen. Als u geen kinderen hebt en ook het sinterklaasfeest wilt meevieren geeft u op  vóór 29 november  a.s. bij Cor i.v.m. de veiligheids voorschriften.

 Klik hier voor de teksten van de sinterklaasliedjes