Sinterklaasfeest 2013

Wat hebben we een leuk zonnig Sinterklaasfeest gehad op de Residentie in Guachipelin.

Net na tienen kwamen Sinterklaas en zijn pieten aan en ze werden hartelijk ontvangen door Ambassadeur Mette Gonggrijp. De kinderen stonden ook al aardig te popelen met hun ouders bij de poort. Daarna liepen we met zijn allen naar de tuin en begonnen we met de activiteiten. Dit jaar was er een knutselopdracht, de stormbaan, het bezoek aan Sinterklaas, een spel en het Pietendiploma.

Bij de knutselactiviteit werden er druk kleine pietjes gemaakt. Bij de stormbaan werd er hard gerend, stokpaardje gelopen en zakken gelopen. Bij het bezoekje aan Sinterklaas mocht je zingen en kregen de kids een heerlijk chocolade letter en een speculaaspop. Tijdens het spel werden er heerlijke snoepjes gehapt en mocht je staarten ┬┤gappen┬┤. Om je Pietendiploma te verkrijgen moest je eerst water verzamelen, dakpannen bewandelen, eieren lopen op de lijn en wortelhappen.

Rond half 1 was het feest afgelopen en ging iedereen met een volle snoepbuik weer naar huis.

Met dank aan de Ambassade, het gebruik van de Residentie en de heerlijk chocolade letters, de vrijwilligers en actieve ouders, hebben wij het Sinterklaasfeest spoedig en succesvol kunnen laten verlopen.

Zie hier de TWEE links naar de:fotos van  Marijn en Pieter.

Op naar het volgende Sinterklaasfeest!

***

 

Groeten en fijne feestdagen allemaal!