Koningsdag 2016

Datum: 
24 april, 2016 - 09:00
Plaats: 
Residentie NL ambassadeur

KONINGSDAG 2016

Het is al bijna zo ver! Koningsdag 2016!

 

Dit jaar zal er helaas door Inbio Parque geen Feria Holandesa georganiseerd worden, het park is sinds een aantal maanden gesloten. Als bestuur van de CHC hebben we de afgelopen maanden gezocht naar een oplossing en een alternatieve lokatie. Echter de eisen die gesteld worden aan een dergelijk evenement in een openbare ruimte, zijn voor ons op dit moment niet haalbaar (denk aan vergunningen, veiligheidseisen en diploma’s als het gaat over de omgang met voedsel).

 

Om deze reden is besloten om samen met de Nederlandse School ‘de Boomkikker’, Koningsspelen te organiseren in de tuin van de residentie van de Nederlandse Ambasadeur Mette Gonggrijp en haar familie.  Dit evenement zal plaatsvinden op zondag 24 april in de ochtend en is in verband met beperkte capaciteit uitsluitend bedoeld voor Nederlanders en hun gezin in Costa Rica.

 

Standhouders voor de verkoop van Nederlandse producten zijn van harte welkom om deel te nemen, houd wel rekening met het beperkte aantal bezoekers (maximaal 150 verwachten we). Let wel dat er geen stroom aanwezig is in de tuin en je zelf je tafel moet meebrengen. Neem voor meer informatie contact op met ons op onderstaand emailadres.

Nederlandse kinderen nodigen we uit om deel te nemen aan de vrijmarkt. Elk kind kan een kleedje (max. 100x 100 cm per kind) meenemen en daarop spulletjes verkopen.  Wij hopen dat iedereen meedoet!

 

Vanaf kwart voor 9 mogen de kinderen hun standplek opbouwen. Er zijn geen kosten verbonden aan de vrijmarkt. Daarnaast mogen kinderen die niet op de Nederlandse school zitten ook meedoen met de Koningsspelen tegen een kleine bijdrage.

 

 

Tijdsplanning :

8.45- 9.00 uur - verzamelen en standplek opbouwen

9.00 - 9.15 uur - gezamenlijke start en kinderen ontvangen de spelkaart

9.15 - 11.45 uur - Koningsspelen, vrijmarkt en tijd om een hapje en een drankje te nuttigen

11.45 - 12.00 uur - gezamenlijke afsluiting

 

Praktische informatie op een rij:

Datum: zondag 24 april

Openingstijd: vanaf 9 tot 12 uur zijn bezoekers van harte welkom

Locatie: Nederlandse Residentie (link voor een routebeschrijving: https://goo.gl/maps/9xTdPiVXjyR2)

 

Parkeren: er kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats 25 meter ten noorden van de residentie (zelfde als bij het Sinterklaasfeest). We verzoeken u NIET bij de MasxMenos te parkeren.

Als u nog vragen heeft, neem dan contact

 met ons op!

 

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur van de CHC

en de Boomkikker.